Som una empresa familiar amb 25 anys d´experiència en el sector immobiliàri, començant en els nostres inicis en el món de la construcció i lloguer d´habitatges de segona residència, concretament a la població de Llívia.

En la nostra evolució l´any 1996 creàrem la nostra empresa contructora on varem començar a realitzar promocións d´edificis i vivendes sempre en la població de Llívia.

Des de llavors no hem parat de promocionar els nostres productes d´obra nova on s´ha destacat la bona qualitat de projecció y execució, així com una gran qualitat en els materials utilitzats.

Tanmateix també em realitzat feines de reformes i rehabilitacions de tot tipus.

Va ser l´any 2002 quan es  va obrir al públic la nostra oficina immobiliària per tal de comercialitzar els nostres productes propis i més endavant altres productes exercint com a intermediaris col.legiats  (API).

Amb la nostra experiència i visió àmplia del sector donem un servei integral a les necessitats reals existents al mon de l´edificació immobiliària. Destaquem alhora per la nostra serietat i responsabilitat.

Estem donats d´alta al registre d´agents immobiliaris de Catalunya amb el nº d´agent 6562.També com a membres de l´organització API Col·legi i Associació d´agents immobiliaris de Catalunya amb nº A11093.

D´entre els diferents serveis que donem des de la nostra oficina immobiliària figuren:

  • Compra-venda i lloguer d´habitatges en tota la zona de la Cerdanya.
  • Administració de finques.
  • Serveis de manteniments de la llar. Disposem d´industrials especialitzats en cada ram.
  • Serveis de reformes i rehabilitacions (empresa constructora pròpia).
  • Servei tècnic en obtenció de cèdules d´habitabilitat i certificats energètics.
  • Assessorament jurídic i tècnic

Si teniu qualsevol dubte o pregunta en algun d´aquests temes no dubteu en contactar.